Behandelingen

 

Voetreflex behandeling

Voetreflexologie is een mooie manier om te ontspannen en meer in balans te komen. 

 

Bij voetreflexologie gaan we uit van de gedachte dat de mens een eenheid is van lichaam en geest.

Het doel van voetreflexologie is het stimuleren van het zelfgenezend vermogen en het bevorderen van een natuurlijk evenwicht in het lichaam. 


Onder en op onze voeten bevinden zich reflexpunten die corresponderen met organen, klieren, zenuwen en gewrichten.

Door deze reflexpunten te behandelen wordt het lichaam gestimuleerd in haar zelfgenezend vermogen.


Voetreflexologie is echt een aanrader om meer balans te krijgen in lichaam en geest, waardoor energie vrij kan stromen. 


Het zorgt voor een betere doorbloeding en het is een manier om het lichaam te stimuleren de afvalstoffen beter te verwijderen. Het helpt om blokkades op te heffen, is ontspannend en geeft een genezingsproces een boost.
Wanneer een voetreflex behandeling?  

Bij klachten zoals:


Hoofdpijn/migraine

Maag-en darmklachten

Burn-out 

Stress

ADHD

Hormonale klachten

Rug-nek-en schouderklachten 

Slaapproblemen 

Chronische ziekten 


Of als u opzoek bent naar ondersteuning na een operatie, zwangerschap of gewoon heerlijk voor ontspanning.Atlasmassage


Een korte en doeltreffende massage op een zachte en natuurlijke wijze bij nek- en schouderklachten.

Wie heeft het tegenwoordig niet: een pijnlijke nek, schouder of arm als gevolg van overbelasting. Ook migraine, cluster- en chronische hoofdpijn komen veelvuldig voor.


Met de atlasmassage wordt met een speciale massagetechniek de wervels en gewrichten op een zachte en natuurlijke wijze los gemaakt.

Het is een interactieve techniek waarbij de client zelf bepaalde bewegingen maakt. Hierdoor worden knelpunten op een natuurlijke manier opgeheven en daarna wordt door een korte massage de doorbloeding weer goed opgang gebracht.

Op deze manier kunnen pijnklachten door scheefstand van nekwervels, de wervels tussen de schouderbladen, armklachten en beperking in het naar links en naar rechts kijken etc, snel en effectief, maar op een uiterst zachte en veilige manier worden verbeterd.


Met de atlasmassage is 10 minuten masseren, ruim voldoende voor een verbluffend merkbaar resultaat.

Bij extreme nek- en schouderklachten is het dan ook beter om de atlasmassage 3 keer 10 minuten toe te passen dan 1 keer een half uur. Het effect is vaak vele malen groter dan bij andere therapieën of massages en het voorkomt vervelende napijn of een beurs gevoel.  

 

 

 Reiki


Is een alternatieve genezingsmethode waarbij gebruik wordt gemaakt van universele levensenergie. Deze energie is overal en in alles aanwezig. Mensen die Reiki ontvangen voelen de energie soms als warmte, kou, tintelen enz op of rondom hun lichaam. 


Tijdens de behandeling lig je gekleed op de behandeltafel. Reiki wordt doorgegeven door de handen op verschillende plaatsen op het lichaam te leggen. Bijvoorbeeld op het hoofd, schouders, rug, knieën enz. De energie zal vanzelf gaan stromen.


Wanneer er blokkades in je lichaam zijn, raakt het lichaam uit balans en kunnen er klachten optreden. Hierbij kan Reiki ondersteunen en bijdragen aan het oplossen van die blokkades. Reiki stroomt naar waar het nodig is op dat moment en kan stress verminderen, ontspanning geven, pijn verlichten enz.


Reiki is geen vervanger van onze geneeskunde en vervangt nooit een arts, maar kan eventueel aanvullend worden ingezet.