Behandelingen zijn een mooie manier om te ontspannen en meer in balans te komen.

Voetreflex behandeling

Voetreflexologie is een mooie manier om te ontspannen en meer in balans te komen.  

 

Bij voetreflexologie gaan we uit van de gedachte dat de mens een eenheid is van lichaam en geest.

Het doel van voetreflexologie is het stimuleren van het zelfgenezend vermogen en het bevorderen van een natuurlijk evenwicht in het lichaam. 


Onder en op onze voeten bevinden zich reflexpunten die corresponderen met organen, klieren, zenuwen en gewrichten.

Door deze reflexpunten te behandelen wordt het lichaam gestimuleerd in haar zelfgenezend vermogen.


Voetreflexologie is echt een aanrader om meer balans te krijgen in lichaam en geest, waardoor energie vrij kan stromen. 


Het zorgt voor een betere doorbloeding en het is een manier om het lichaam te stimuleren de afvalstoffen beter te verwijderen. Het helpt om blokkades op te heffen, is ontspannend en geeft het genezingsproces een boost.


Wanneer een voetreflex behandeling  

Bij klachten zoals:

Hoofdpijn/migraine

Maag-en darmklachten

Burn-out 

Stress

ADHD

Hormonale klachten

Rug-nek-en schouderklachten 

Slaapproblemen 

Chronische ziekten 


Of als u opzoek bent naar ondersteuning na een operatie, zwangerschap of gewoon heerlijk voor ontspanning.


Reflexologie bij hoofdpijn en migraine


Hoofdpijn is een van de meest voorkomende gezondheidsklachten en komt zowel bij volwassenen als kinderen voor.

In welke vorm je het hebt verschilt per persoon. Dit kan zijn: bonkende, dreunende, stekende of zeurende pijn. Soms zit het links of rechts bij de slapen, boven of achter in het hoofd. Om inzicht te krijgen in de hoofdpijn klacht, is het raadzaam om een hoofdpijn dagboek bij te houden, zodat de behandeling op maat gegeven kan worden.


Reflexologie bij overgangsklachten


Dit is een heerlijke behandeling om je te ondersteunen bij overgangsklachten. Deze behandeling wordt aangepast op de symptomen die je ervaart.


Atlasmassage

Een korte en doeltreffende massage op een zachte en natuurlijke wijze bij nek- en schouderklachten.


Wie heeft het tegenwoordig niet: een pijnlijke nek, schouder of arm als gevolg van overbelasting. Ook migraine, cluster- en chronische hoofdpijn komen veelvuldig voor.


Met de atlasmassage wordt met een speciale massagetechniek de wervels en gewrichten op een zachte en natuurlijke wijze los gemaakt.

Het is een interactieve techniek waarbij de client zelf bepaalde bewegingen maakt. Hierdoor worden knelpunten op een natuurlijke manier opgeheven en daarna wordt door een korte massage de doorbloeding weer goed opgang gebracht.

Op deze manier kunnen pijnklachten door scheefstand van nekwervels, de wervels tussen de schouderbladen, armklachten en beperking in het naar links en naar rechts kijken etc, snel en effectief, maar op een uiterst zachte en veilige manier worden verbeterd.


Met de atlasmassage is 10 minuten masseren, ruim voldoende voor een verbluffend merkbaar resultaat.

Bij extreme nek- en schouderklachten is het dan ook beter om de atlasmassage 3 keer 10 minuten toe te passen dan 1 keer een half uur. Het effect is vaak vele malen groter dan bij andere therapieën of massages en het voorkomt vervelende napijn of een beurs gevoel.  


Atlas - Lumbaalmassage 

Korte maar doeltreffende massage bij rug-nek en schouderklachten.


De Atlas - Lumbaalmassage is een zachte methode voor het gehele lichaam om de doorbloeding en het zelfgenezend  vermogen te stimuleren. In de meeste gevallen heeft het direct een positief effect ten opzichte van veel aan de wervelkolom gerelateerde klachten. 


De Atlas - Lumbaalmassage begint met een behandeltechniek waarmee op een relatief zachte manier het beenlengteverschil wordt opgeheven en een scheefstand in het bekken op een natuurlijke wijze wordt gecorrigeerd.


Het SI-gewricht is de verbinding tussen het bekken en de wervelkolom. Veel lage rugklachten met uitstraling naar het been, moeite met bukken en zelfs knie-,enkel en voet-klachten worden vaak veroorzaakt door een vastzittend SI-gewricht. Ook dit gewricht wordt op een zachte en pijnloze manier losgemaakt, waardoor de klachten in de meeste gevallen verdwijnen. Als gevolg van vastzittend SI-gewricht worden vaak de aanhechtingen van de spieren op de bekkenrand overbelast, waardoor er een pijn en vermoeiend gevoel in de onderrug ontstaat. Door een korte massage wordt de doorbloeding gestimuleerd en verdwijnen de 'kabels' na korte tijd, waardoor er snel verlichting optreed. 


De Atlas-Lumbaalmassage is in te zetten bij vrijwel alle aan de wervelkolom gerelateerde klachten. 


Reiki

Is een alternatieve genezingsmethode waarbij gebruik wordt gemaakt van universele levensenergie. 


Deze energie is overal en in alles aanwezig. Mensen die Reiki ontvangen voelen de energie soms als warmte, kou, tintelen enz op of rondom hun lichaam. 


Tijdens de behandeling lig je gekleed op de behandeltafel. Reiki wordt doorgegeven door de handen op verschillende plaatsen op het lichaam te leggen. Bijvoorbeeld op het hoofd, schouders, rug, knieën enz. De energie zal vanzelf gaan stromen.


Wanneer er blokkades in je lichaam zijn, raakt het lichaam uit balans en kunnen er klachten optreden. Hierbij kan Reiki ondersteunen en bijdragen aan het oplossen van die blokkades. Reiki stroomt naar waar het nodig is op dat moment en kan stress verminderen, ontspanning geven, pijn verlichten enz. 


DISCLAIMER : Mijn behandelingen zijn geen vervanger van onze geneeskunde en vervangt nooit een arts, maar zij kunnen aanvullend ingezet worden

Magnesium


Veel mensen hebben een magnesium tekort. Dat komt doordat onze voeding steeds minder magnesium bevat. Ook al eet je gezond en gevarieerd dan nog is het moeilijk om voldoende magnesium binnen te krijgen. Magnesium dat via de huid wordt opgenomen (producten van zechsal) geeft geen belasting voor maag/darmstelsel.Klachten als gevolg van een magnesium te kort kunnen zijn:

.slapenloosheid

.migraine/hoofdpijn 

.ontstekingen

.spierverzwakking

.rusteloze benen

.depressies

.concentratie/leerproblemen

.vergeetachtigheidhttps://strato-editor.com/.cm4all/widgetres.php/com.cm4all.wdn.Separatingline/images/thumbnail.svg


De producten van zechsal die ik o.a. verkoop in mijn praktijk zijn:
Magnesium body cream. Natuurlijke magnesium cream voor het hele lichaam, die de huid zacht en soepel maakt.

Body cream

MCM gel Speciaal ontwikkeld om gewrichtsklachten op een natuurlijke manier aan te pakken

 MCM gel

Sport gel. Bij kramp, spierpijn en blessures. Preventief te gebruiken voor het sporten.

Sport gel

Badkristallen van zuiver magnesium voor in bad en voetenbad

Badkristallen

Magnesium drops is geconcentreerd natuurlijk magnesiumzout in vloeibare vorm.

Magnesium drop

Wandelwol Anti-drukwol helpt bij blaren en drukplekken. Verlicht de druk op je pijnlijke plekken op je voet.

Wandelwol

Magnesiumolie is puur en van therapeutische kwaliteit.

Magnesium olie

Clearskin is effectief tegen puistjes, roodheid en een vette huis.

Clearskin

Wil je de producten online bestellen, klik dan op deze link bijjeanet10 gebruik de code bijjeanet10 en ontvang 10% korting op je bestelling.