Welkom bij In balans bij Jeanet

Voetreflexologie - Atlasmassage - Atlas-Lumbaal Massage - ReikiMijn naam is Jeanet Polinder ik woon samen met Henk en ik ben moeder van twee zonen. 

 


De complementaire zorg heeft altijd al mijn interesse gehad, zodoende ben ik een aantal jaren geleden in aanraking gekomen met voetreflexologie. Mede daardoor ben ik de opleiding tot voetreflexoloog gaan volgen bij de BER. (Bond van Europese Reflexologen)  Ik ben sinds juni 2019 gediplomeerd voetreflexoloog. 

Mijn voetreflexbehandelingen worden bij diverse zorgverzekeraars gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende verzekering. (Deze zorgverzekeraars staan vermeld bij tarieven)


Daarnaast heb ik Reiki 1 en mijn diploma Atlas-Lumbaal Massage deze zijn een mooie aanvulling in mijn praktijk.

Inmiddels heb ik mijn HBO opleiding Psychosociale Basiskennis afgerond en heb ik zodoende meer kennis opgedaan m.b.t. de werking tussen lichaam en geest.

Ook volg ik meerdere keren per jaar intervisies met collega's om onze ervaringen en visies te delen, tevens volg ik jaarlijks verschillende bijscholingen en cursussen om mijn kennis te verbreden.

  

In mijn praktijk werk ik met de magnesium producten van zechsal.

Deze zijn ook verkrijgbaar in mijn praktijk en te bestellen bij zechsal maak daarbij gebruik van de code bijjeanet10 en ontvang 10% korting op je bestelling.


Vanaf september 2019 ben ik mijn eigen praktijk gestart. Deze bevindt zich op de eerste verdieping.


Voor vragen of meer informatie neem dan contact met mij op.